Friday, March 21, 2008

GlamRBaby

If you haven't heard me talk about the FABULOUS Noelle with GlamRBaby, well, listen up! This lady makes the most beautiful clothing, bows and accessories for PRINCESSES!! Ava absolutely ADORES the bows we get from Noelle. Go visit her website at www.myspace.com/glamrbaby.

Here are a few pics.









I took Ava to see "Horton hears a Who" this afternoon and she insisted on dressing up. She wore a brown and pink dress today that I got from Dillards and although the dress is cute, MANY people told me the bow made the outfit. Many people came up before the movie asking me where I got the bow. I actually had a couple of GlamRBAby's cards left over from Libby's benefit and I gave them out. On the way out of the theater another lady at the concession stand told me how beautiful Ava is (of course!!) and how she definately looked like a DIVA with that bow!! HAHA Ava took offense though and told her "I NOT A DIVA" and "that not nice." I almost peed my pants!! Priceless!!
Here is a late post of the snow we got a couple of weeks ago. We had about 4 inches.





We made a pathetic snowman, called "Princess Snowman." We tried to make a regular snowman, but someone lacked patience. You can guess who that was...


Sunday, March 9, 2008

journal Jar 3/9

The next 5 questions from the jar!!!!!


Question 1:Tell about your favorite aunt or uncle. Were you close? What do you remember most?

Answer: My favorite is Ronald. I liked hanging out with him as a kid because I thought he had a cool car and a pretty girlfriend. He used to babysit us and let me wash the dishes! He told me that I always BEGGED to wash the dishes and I made Daryl dry.

Question 2: Describe your first home as a young couple.

Answer: We moved to Albuquerque right after our honeymoon and lived in an apartment. Typical one bedroom apartment.

Question 3: Did you have a close relationship with any of your grandparents? Tell about it.

Answer: I absolutely ADORE my Grandma Berend. She used to take me shopping with her when I was a kid--read my blog about that--she also is the best cook in the world! She makes the best comfort food around. I could write forever why she is so great but only I would be interested in reading it!


Question 4: Did you trick-or-treat on Halloween as a child? Describe your childhood experiences.

Answer: We used to go to town and hit the same streets. Year after year the houses always had the same treats. Like Michael's grandma Schroeder always had popcorn balls. And that crazy old man that lives on a certain street always gave us a nickel. And Connie Steinberger had the best full size candy bars in town. She always lined them up on the table by her door and we could pick anything we wanted. She had every imaginable candy bar on that table. I wonder if she still has the best candy in town??!!! We always went to Grandma Berend's house first and she gave us each a big bag of candy. I remember one Halloween in particular when we all dressed up as clowns with those plastic masks that didn't let you breathe. After we came home I surveyed all the candy that Daryl, Randy and I had and I started bargaining. I gave Randy all my smarties for all his snickers. I gave Daryl all my suckers and hard candy for ALL his chocolate. When my dad found out what was going on I got in SOOO much trouble. HAHA Dumb brothers...

Question 5:Do you have a favorite sport, talent or gift?


Answer: My favorite sports to watch are Mavs basketball, gymnastics during the olympics and competition cheer/dance when it is at Disneyworld.


Bonus question:What were the favorite places to go when you were young?

Answer: Grandma's house, Runaway Bay, Six Flags. Or playing in the trees at Great Grandpa's house. Good times.

Journal Jar

Journal Jar 3/8/08


So here it goes!(I'm drawing a slip of paper with the questions on them from the jar)

Question 1: Describe a typical day in elementary school.

Answer: Typical day in elementary....
-Religion Class
-Class
-Recess
-Lunch
-Class again
-PE
-Ride bus home


Question 2:Have you ever sung in a group, a choir or a band? Describe it.

Answer: No

Question 3:How did you like being the oldest, youngest or middle child? What were the advantages or disadvantages?

Answer: I like being the oldest. I don't think it comes with advantages. I think my sister got all the advantages.

Question 4: Describe getting a Christmas tree as a child, when did you put it up and decorate it?

Answer: Sometimes we had real, sometimes we had fake. We put it up whenever my Mom told us to. It was decorated with all those homemade ornaments we made in elementary school.

Question 5: Tell about a trip your family took as an adult that you particularly enjoyed.

Answer: WE went to Port Aransas this past summer for Ava's birthday, and although not everyone got to go, those of us who did go had an amazing time. We had fun on our dolphin tour and building our professional sand castle. Ava had so much fun she is insisting on going back to the beach. The beach is her FAVORITE place!!

Thursday, February 28, 2008

Moments like this.

Today was supposed to be a relaxing day off. Being with Loss Prevention all week at work has left my muscles tight, my head swimming, and frankly, I'm a little agitated. My husband thought it would be a great day to have Ava at home so we could play. I wasn't in the mood to play. I was in the mood to sleep off the rest of this flu bug and watch some Oprah on Tivo. Instead I watched ALOT of the Smurfs. I colored ALOT. I played ALOT.

John took us out for lunch. We went to OTB. When we got our food Ava bowed her head and said her prayer.

Thank you for the food we eat,Thank you God for Everything.

AMEN

The waitress stood there in shock. I should have felt like the best parent in the world, but I know that I didn't teach her the prayer. Primrose did. Still, I was so proud of my child.

At bedtime Ava and I read her Backyardigans book. We played airplane and turned her music on. When it was time to say prayers she told me to listen. I listened. She recited the Pledge of Allegience. Hand over heart. With tears in my eyes I asked her to say it again. She did. Again, I didn't teach this to my child. I didn't even know she said the Pledge of Allegience at school already. It was another proud moment.

I am so glad Ava stayed home with me today.

Sunday, February 17, 2008

We didn't dodge the bullet.

The flu has found its way into our home. Ava has been sick since Thursday and John is sick now. Actually, Ava was doing pretty well today. She hadn't had a fever since Saturday morning. She went to her dance recital feeling just fine. She played with Becky and Doug tonight, but at bedtime starting running a fever again. Great. Now we probably infected her entire dance class. John is running a 102.7 fever. He has slept all day long, even missing Ava's recital. The only thing he will eat is jelly sandwiches. I don't know what is so special about jelly sandwiches. I have managed to miss the bug, although Wednesday night at Ava's dress rehearsal I thought I was going to die from that headache I had. I went home Wednesday night and went to bed by 8 and was just fine the next morning.

I hope this bug leaves our home soon. It is no fun.


Ava is third from the right.




Again, 3rd from the right.



Ava and friends.



Let me tell you what she is thinking here: "PUT DOWN THE CAMARA MOMMA! GEEZ!"



If you won't put down the camara, take a picture of this.




And the trophy!